احتمال سقط جنین با مصرف زنجبیل.

آشنایی با طب روز و طب سنتی

پنجشنبه ۱۵ آذر ۰۳

احتمال سقط جنین با مصرف زنجبیل.

۱۴۲ بازديد



در پژوهشی که تیمی از دانشمندان «مرکز پزشکی دانشگاه مریلند آمریکا» (University of Maryland Medical Center) انجام داده اند، زنجبیل می‌تواند مشکلاتی را برای زنان به همراه داشته باشد.

زنجبیل می‌تواند باعث «مشکلات گوارشی و افزایش خونریزی در طی چرخه قاعدگی برای زنان» شود؛ همچنانکه ممکن است روی روده‌ها تأثیر گذاشته و باعث اسهال شود.


در این تحقیقات آمده است که زنان باردار نباید حتی در مقادیر کم، زنجبیل مصرف کنند؛ چرا که احتمال سقط جنین را افزایش می‌دهد.

در این گزارش آمده است: در زمستان، همه ما تصوری از یک فنجان دم کرده چای زنجبیل را داشته ایم. زنجبیل به طور گسترده در طول سال در بازار موجود است و امروزه، یکی از رایج‌ترین چاشنی‌های موجود در جهان است؛ چاشنی که به ماده‌ای ایده آل برای درمان بیماری‌های مختلف بدل شده است.

مهمترین فواید نوشیدنی درست شده با زنجبیل عبارتند از:

  • - بهبود گردش خون و دفع سموم بدن
  • - رفع اختلالات دستگاه گوارش؛ چرا که آن سرشار از فیبر و مواد شیمیایی گیاهی است که هضم غذا را تسهیل می‌کند.
  • - بهبود سلامت قلب و عروق خونی و جلوگیری از بیماری‌های قلبی
  • -  زنجبیل به جلوگیری از سرطان‌های معده، خون، پوست، لوز المعده، روده بزرگ، پستان و کبد جلوگیری می‌کند؛ زیرا حاوی فلاونوئید‌ها است که نقش اصلی در جلوگیری از ظهور سرطان دارد؛ چرا که فعالیت آنزیم را تنظیم می‌کند وسمیت ژنی را از بین می‌برد.
  • - به کاهش بلغم و بازکردن مجاری تنفسی کمک می‌کند.
  • - میزان چربی‌ها و کلسترول را در خون کاهش می‌دهد.
  • - به درمان آرتروز به ویزه «آرتریت روماتوئید» کمک می‌کند.
  • می‌توان از نوشیدنی زنجبیل برای درمان برخی بیماری‌های پوستی مانند «اگزما» و خارش پوست استفاده کرد؛ چرا که سرشار از ویتامین C است.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.